34 DELTA ÉV SZÁMOKBAN

liter lazúr
m3 rönk
db nyílászáró
elégedett munkatárs

Bemutatkozunk

Büszkék vagyunk arra, hogy az 1989-es induláskor kis építőipari vállalkozásként induló Delta Kft. mára Magyarország meghatározó nyílászáró gyártójává nőtte ki magát. Az eltelt 31 év alatt sokat változott a piacgazdaság, mely értelemszerű kihatással van az építkezési hajlandóságra, az építőipari szereplőkre is. A folyamatos fejlődés magával hozta, hogy furnérajtó helyett festett fenyőt keresnek beltéri használatra, valamint a lambéria bejárati ajtót felváltották a festett, hőszigetelt, 5 ponton záródó biztonságos ajtók. Az idejétmúlt 1 rétegű üvegezésből, immár 3 rétegű hőszigetelt üveggel szerelt 8 légkamrás műanyag ablakok díszítik otthonainkat. De hogyan is jutottunk el idáig? …

Ki emlékszik már a „kalákában építkezünk” metódusra, amely évtizedekig jellemezte életünket, és utcák, városrészek gomba módra nőttek ki így hazánkban. Ez már a múlté. Mostanra szabályzások sorát kell betartani, és csak akkor vehetjük birtokunkba ingatlanunkat, ha szakemberek hagyták jóvá az elvégzett feladatokat. Vállalati beruházók irodaházakat, bevásárlóközpontokat húztak fel, a lakosság pedig olyan fogalmakkal ismerkedett meg, mint a SZOCPOL, a deviza hitel. Ezekre a változásokra gyorsan kellett reagálni, hogy megelégedettek legyenek vásárlóink, és továbbra is minket válasszanak. Elértük, hogy barkácsáruházak polcairól az építkezni, felújítani vágyók többnyire a Delta Kft. nyílászáróit teszik kosarukba, építik be otthonukba.

2020-ra 5 telephelyen 3 féle alapanyagból gyártunk nyílászárót automata gépekkel. Folyamatos fejlődésünknek köszönhető, hogy napi kapacitásunk 1500 szerkezet (ajtó, ablak) felett van, ami a kezdetekhez képest 2000%-os növekedés. Folyamatosan szállítunk nemzetközi piacra széria, és egyedi igények alapján készült ajtót, ablakot. Célunk továbbra is a fejlődés, változás, és  hogy fejlesztéseinkkel a piac előtt járva hatással legyünk a keresletre.  Ennek fényében adunk teret az ingatlan élhetőbbé tételére tolóajtó megoldásinkkal, amelyek egy élhetőbb otthont biztosítanak az Ön számára.

Folyamatosan fejlesztjük gyártósorunk mellett az értékesítési modellünket is, mert számunkra a vásárlóink megelégedettsége a legfontosabb.

Kívánjuk, hogy legyen az Ön otthonában is Delta nyílászáró, hogy részese legyen annak az örömnek, amit a magyar lakosság nagy részének adhatunk immár 31 éve.